Get Adobe Flash player

OVER ONS

MAAK CONTACT

CORRESPONDENTIE ADRES


SOCIAL LINKS

Facebook


© www.frameweb.nl - René Amiabel

Uw mooiste DVD of Blu ray start met onze cursus video bewerken. Wij filmen in ULTRA 4K video en fotograferen met een full frame camera.

YouTube

Vimeo

LinkedIn


www.frameweb.nl

Frederik Hendrikstraat 132-II

1052 JD AMSTERDAM


Cursuslocatie: Landsmeer (Amsterdam)

Wij werken door geheel Nederland en België.


Tel: +31 (0) 62 - 47 66 22 9

Email: cursus@frameweb.nl

begraven, remeren, eren, overleden, herinnering, rouwen, afscheid nemen, document, begravenis regelen, rouwverwerking, verdriet, made for heaven, rouwfotografie, uitvaart, crematie, begravenis regelen, uitvaart, uitvaartverzorging, onvergetelijke uitvaart, Monuta, uitvaart verzekering, uitvaart presentatie, laatste herinnering, dierbare, dierbare verloren, toespraak, presentatie, goedkope uitvaart, Speciale uitvaart, levensloop, muziek uitvaart, uitvaart begeleiding, gedichten, kosten, liedjes begravenis, liedjes crematie, liedjes uitvaart

PORTFOLIO

PREMIUM CONTENT FROM PREMIUM PEOPLE

Webdesign / fotografie / video: Hotel Fiordaliso in Italië

Door mijn zoektocht naar een goed hotel in de Dolomieten kwam ik al snel uit bij het vriendelijke familiehotel Fiordaliso. Sinds deze ontdekking geniet ik daar van lekker eten en een uitstekende overnachting  tijdens mijn ski vakanties.

Wij maakten en onderhouden de website van het hotel.

View Project

Fotografie: Opening Bikes Plaza te Zoetermeer

Een nieuwe eigenaar, nieuwe start en een totale facelift, dat was de aanleiding om de winkel van Bikes Plaza te Zoetermeer weer op de kaart te zetten. Wij mochten de opening fotograferen met als speciale gaste Leontien Zijlaard-van Moorsel.

View Project

Doceren: Cursus videobewerking

In 2001 startte ik met de allereerste cursus voor Pinnacle Studio. Sinds die tijd is er veel veranderd. Magix Video DeLuxe & Pro X7, Pinnacle Studio en Corel VideoStudio zijn op dit moment de meest toonaangevende software pakketten voor video montage.

Wij presenteren de cursus hiervoor in Nederland en België zowel privé als in een groep.

View Project

Videoproject Team HARMONY

Ter promotie van "Team HARMONY" regisseerden en produceerden wij een vlotte en korte film voor muziekworkshops in hartje Frankrijk. Zeer gepassioneerde amateurs worden tijdens een verblijf en veel musiceren naar een hoger niveau gebracht door twee topmuziekanten. Tim welvaars en Naomi Adriaansz spelen hierbij de hoofdrol.

View Project

Foto / video: Document tijdens of na het leven

Weet u dat u of uw familielid komt te overlijden en wilt u nog een document van uw, haar of zijn leven achterlaten? Wordt dan nu nog de regisseur van deze bijzondere boodschap voor de nabestaanden.

Net uw dierbare verloren en wilt u hem of haar op een bijzondere wijze eren? Van bestaande foto’s of film opnamen maken wij een stijlvolle herinnering en verzorgen dit van start tot finish.

Wij beschikken over audiovisuele middelen om dit weer te geven op een groot scherm.