Get Adobe Flash player

OVER ONS

MAAK CONTACT

CORRESPONDENTIE ADRES


SOCIAL LINKS

Facebook


© www.frameweb.nl - René Amiabel

Uw mooiste DVD of Blu ray start met onze cursus video bewerken. Wij filmen in ULTRA 4K video en fotograferen met een full frame camera.

YouTube

Vimeo

LinkedIn


www.frameweb.nl

Frederik Hendrikstraat 132-II

1052 JD AMSTERDAM


Cursuslocatie: Landsmeer (Amsterdam)

Wij werken door geheel Nederland en België.


Tel: +31 (0) 62 - 47 66 22 9

Email: cursus@frameweb.nl

REACTIES

PREMIUM CONTENT FROM PREMIUM PEOPLE

Jan Huberts te Meppel - Dit bleek een precies op maat gesneden cursus voor mij.

Op zoek naar een nuttige en leuke tijdbesteding kwam ik terecht op de site www.frameweb.nl voor een cursus foto en video bewerking. Dit bleek een precies op maat gesneden cursus voor mij (een beginneling) en kon in eigen huis in 1 dagdeel gegeven. De cursus bestaat uit advies over het verbeteren van foto en video opnames. Zeer nuttige tips gehoord. Vervolgens een gedeelte waarin duidelijk en begrijpbaar uitgelegd wordt hoe je je opnames kunt bewerken zodat het veel leuker is om te (laten) bekijken. Het laatste deel van de cursus is een praktijkoefening met ondersteuning. Ook is er dan nog voldoende ruimte voor vragen. En dit alles thuis in je eigen omgeving. Kortom, mijn tijd is goed besteed en de eerste resultaten zijn veelbelovend. Voor iedereen die foto en videobewerking als hobby zoekt is deze cursus een aanrader. Jan Huberts te Meppel

Johan Lolkema - dit was meer dan de moeite waard.

ik heb de cursus bij Ami Video Solution gedaan. dit was meer dan de moeite waard. Ook om dat er werd uitgelegd wat frames zijn. een stukje theorie hoort er ook bij. De basis beginselen. Ik heb na deze cursus al heel wat leuke dingen gedaan. Ook als je nog vragen hebt waar je niet uitkomt kun je contact opnemen met René en legt het heel rustig uit wat je dan moet doen. door deze cursus leer ik elke dag weer wat bij ik heb al leuke productie`s neergezet. Het is echt een aanrader. Ik heb er ontzettend veel plezier in, echt super gaaf. Of je nu een simpele camera hebt of een professionele maakt allemaal niet uit het gaat er om dat je er plezier in hebt. Hierbij dank ik Ami Video Solution en René Amiabel voor de cursus dat hij mij geleerd hebt om prachtig beeld materiaal neer te zetten bedankt!!!!!!!!.

Peter Ballette - Wat die man op korte tijd in elkaar stak.

Ik heb gisteravond "een stoomcursus" videomontage gevolgd bij René Aimiabel. De rust en kennis die René uitstraalde gaf me onmiddellijk een goed gevoel. Wat die man op korte tijd in elkaar stak ( montage met Magix De Luxe 16) was werkelijk verbluffend. Ik hoop op korte termijn mijn kennis die ik heb opgedaan bij hem te kunnen omzetten in mijn praktijk. De individuele aanpak heeft zijn voordelen uiteraard. Heel nuttige tips, snelle foutenanalyse en oefenen met de leraar naast je zijn maar enkele dingen die me te binnen vallen. Een aanrader !!!! Dank René, Peter.

Maurice Ogier - Ook de kennis over het filmen zelf is voor mij wel erg belangrijk geweest.

René is iemand die weet waar hij het over heeft en in staat is om zijn kennis en ervaringen over te brengen, dat is niet voor veel mensen weggelegd. Hij blijft vasthouden aan de structuur van de cursus, waardoor je meer te weten komt en niet overgeleverd wordt aan je eigen enthousiasme en zeer essentiële onderdelen gaat missen. Ook de kennis over het filmen zelf is voor mij wel erg belangrijk geweest. Want Special Effects komen alleen tot uiting bij een goede film.

Janou Brinkel - Een hoop vreemde woorden en nieuwe termen.

Prima cursus, in eerste instantie een hoop vreemde woorden en nieuwe termen. Maar al met al is toch alles blijven hangen door gelijk thuis aan het werk te gaan. En nu ik de resultaten ervaar is het een super cursus geweest!

Peter van Strijen - De bijzondere tips en trucs maken leukere films mogelijk.

Hallo René, De cursus heb ik als leerzaam ervaren. De vrees om met het pakket aan de slag te gaan is sterk afgenomen. De bijzondere tips en trucs maken leukere films mogelijk. Wat ik jammer vind is dat van de handelingen die jij hebt voorgedaan en wij geoefend hebben geen samenvatting op papier beschikbaar is. Hierdoor heb ik achteraf spijt dat ik toch niet iets meer heb opgeschreven. Met vriendelijke groet, Peter van Strijen (uit Zoetermeer)

Chris Spruijt - De cursus film- en videobewerking bij René was zeer leerzaam.

De cursus film- en videobewerking bij René was zeer leerzaam en zeker aan te bevelen. Ik heb er veel van opgestoken. De ontvangst was erg gastvrij en gezellig. En duidelijk blijkt dat René van zijn hobby zijn werk gemaakt heeft door het enthousiasme waarmee hij de cursus heeft gegeven.

Riet Clavaux - Wat een enerverende dag!.

Beste René, Wat een enerverende dag! Van 's morgens 10 tot 's middags 5 film, film, film. (en Phil Collins!) Met vele tips, zoals bedenk eerst wat je wil filmen, bewerk take voor take tegelijk, maak een directorie voor je projecten en nog meer, en met het zelf doen, ben ik weer enthousiast geworden om meer te filmen. Vanmorgen even gekeken welke tips ook van toepassing waren op mijn versie van Magix (video 2007) en dat viel nog best mee. Hoef ik niet op de nieuwe versie te wachten om vast te oefenen. Ik heb dus goed waar voor mijn geld gehad! Verder was de sfeer heel prettig, goede opvang van het verschil aan ervaring en daardoor geen competitie tussen de cursisten, voldoende hulp, genoeg materiaal. Ik ben dus heel tevreden en kan iedereen de cursus aanraden. Met vriendelijke groet Riet.

Leen Buitel - Professionele ambiance de juiste toon weten te raken tussen leren en spelen.

René Amiabel heeft voor mij in de eendaagse basiscursus Video Bewerken met Magix in een knusse, maar professionele ambiance de juiste toon weten te raken tussen leren en spelen. Eerst de theorie, veel ruimte voor vragen en de afsluitende individuele praktijkoefening geven goed inzicht. De onderling grote verscheidenheid aan deelnemers werd optimaal benut om ook van elkaar te leren. Ik ga nu echt aan de slag! René, bedankt.

Guus - Concreet weer een aantal tips ent trucs geleerd die uren werk kunnen schelen.

Ik was niet helemaal een beginneling met Magix maar heb in deze cursus toch heel veel opgestoken. Zowel op het gebied van het maken van een videofilm als op het gebied van het monteren met Magix. Concreet weer een aantal tips ent trucs geleerd die uren werk kunnen schelen en de kwaliteit van de filmpjes verhogen.

Bernie en Lies - Wij gaan aan de slag met Magix en we willen jou bedanken voor je ideeën, tips en trucs.

René bedankt voor de leerzame dag. Je hebt ons enthousiast gemaakt voor Magix, wat ons wat meer mogelijkheden geeft dan Pinnacle. Verder heb je al onze vragen kunnen beantwoorden, maar moest je ons ook afremmen.....om ook jouw verhaal te kunnen vertellen...(hahaha ja wij zijn 2 super enthousiaste en leergierige vrouwen, die dan ook alles meteen willen weten...met de nadruk op meteen...) Wij gaan aan de slag met Magix en we willen jou bedanken voor je ideeën, tips en trucs. Met vriendelijke groeten van Bernie en Lies.

Jan Thole, Floorreality - Een goede start en basis voor verdere zelfontdekking.

De Magix basis is gelegd. Een in deze vorm luxe beginners-cursus van Frameweb op maat en aan huis. Alle tijd en focus 1 op 1. Een goede start en basis voor verdere zelfontdekking. Dank voor de goede, duidelijke en rustige uitleg.

Herman Olde Bijvank - leerzaam en motiverend.

Beste Rene, ik heb de cursus als zeer leerzaam en motiverend ervaren, mede ook door jouw manier van lesgeven. Hartelijk dank.

Clair M. Fung-Kim - He is a very good experienced teacher, who doesn't stop before you understand it.

Hi Rene, I would like to recommend you to everybody who has interest of having a movie made or edit existing video material. He is a very good experienced teacher, who doesn't stop before you understand it.

Wat cursisten schrijven over de cursus videobewerking

Reacties blijven altijd een belangrijke graatmeter of we nog steeds op juiste koers liggen. Een cursist met Kritische opmerkingen geeft altijd een gratis advies voor mogelijke verbeteringen.

Filmtips DVD tips Cursus Video Editing Amsterdam Cursus editing Cursus video editing Video bewerken Video Editing Editing cursussen Video editor Scholing Videobewerking Videoproductie Scholing Slideshow Cursus Videomontagecursus film  camera cursus film cursus online cursus maken cursus online hd video bewerken videobestanden bewerken video bewerken free foto en video bewerken bewerken video YouTube video bewerken