Get Adobe Flash player

OVER ONS

MAAK CONTACT

CORRESPONDENTIE ADRES


SOCIAL LINKS

Facebook


© www.frameweb.nl - René Amiabel

Uw mooiste DVD of Blu ray start met onze cursus video bewerken. Wij filmen in ULTRA 4K video en fotograferen met een full frame camera.

YouTube

Vimeo

LinkedIn


www.frameweb.nl

Frederik Hendrikstraat 132-II

1052 JD AMSTERDAM


Cursuslocatie: Landsmeer (Amsterdam)

Wij werken door geheel Nederland en België.


Tel: +31 (0) 62 - 47 66 22 9

Email: cursus@frameweb.nl

www.frameweb.nl

DIENSTEN

PREMIUM CONTENT FROM PREMIUM PEOPLE

Fotoprints op locatie

Niet alleen een fotograaf op locatie maar uw bezoeker neemt de leuke herinnering ingelijst mee naar huis. Dan is het feest echt compleet en wordt nooit meer vergeten.

Bruidsreportages

Gewapend met de nieuwste full frame foto en video camera maakt onze fotograaf de mooiste en meest creatieve opnamen van deze bijzondere dag.

Videomontage

Wij produceren uw mooiste DVD of Blu ray voor u maar vooral met u. Van filmen op locatie tot ontwerp van de hoes. Wij leveren en begeleiden het totale traject.

Cursus videomontage

Gewaardeerd door onze cursisten met het raportcijfer 9, presenteren wij de cursus videobewerking voor Pinnacle Studio, Magix Video DeLuxe, Magix Pro X7 of Corel Video studio al sinds 2001.

Webdesign

Wij maken de mooiste etalage voor uw bedrijf, dienst en/of product. Dit belangrijke marketing tool is voor de promotie van uw bedrijf onontbeerlijk.

Bedrijfsfilm

Zet uw bedrijf eens in de schijnwerpers . Het is de beste etalage om nieuwe opdrachtgevers aan te trekken. Trots en passie voor uw product of dienst roept gevoelens van kwaliteit bij uw klant op.

Volledig nieuwe technieken

Foto en video is een uitstekend duo

Door onze brede interesse op gebied van video, fotografie, marketing, software en creativiteit is er een uitstekende combinatie ontstaan waardoor wij verschillende diensten kunnen leveren.

Hieronder staan onze meest belangrijke producten vermeld..